Tuesday, May 5, 2015

p044 - tinggal 2 hari lagi

penutup kempen p044 semakin hampir kita bOleh lihat keadaan di kawasan permatang pauh menjelang petang hingga ke tengah malam penuh sesak. bOleh tengok nOmbor plat kereta luar banyak sungguh disana...walaupun ramai dan sesak keadaan masih terkawal...syabas PDRM...dO a gOOd jOb gO PDRM (macam IGP lak).
sehingga kini Keadilan dengan calOn DSWA atau nama lain 'kak wan kipas' masih ketinggalan dalam perang pOster dengan calOn barisan nasiOnal...abg mie....kalu tengOk dari udara memang biru la kawasan permatang pauh tu.


kalu tengOk dari segi isu barisan nasiOnal memainkan banyak isu yang berkaitan dengan rakyat terutama isu tarif air 16.7% yang dinaikkan Oleh PBA. isu cukai pintu yang naik 1% dan lain lain isu rakyat yang kebanyakannya membabitkan ketidak perihatinan wakil rakyat dahulu. yang calOn dari Keadilan lak hanya main isu ulangan..tak habis habis dengan gst dan isu isu lapOk masa pru13...sudah la...sesungguhnya sel sel Otak tak berkembang langsung...habis habis nanti tinggal 1 hari lagi nak kempen geng geng sel sel Otak tak berkembang ni akan main isu peribadi...ni pun rasanya dah bermula kesian kak mah kena....cukup cukup sudah,,jangan dOk fitnah dan bOhOng Orang..lama lama Orang pun naik muak dengaq. sehingga kini hasil tinjauan Orang luaq macam aku ni, peluang barisan nak menang memang tinggi...usaha sikit lagi dan dengan berkat dOa ramai penduduk permatang pauh yang nak kan perubahan..pasti abg mie akan menang...janji tOk zahid...dia akan pantau abg mie kita ni kalu abg mie menang la....caya la tOk zahid...kalu tak memang pun kasi kurang geng anak beranak punya majOriti untuk kali ini...ayaqkOsOng kata; nampak macam ada harapan...gO abg mie...

No comments:

Post a Comment